Hoppa över navigation

Ny blogg. Ett ställe där jag kan skriva precis vad som helst precis när jag känner för det. Det fanns en tid när jag skrev nästan precis vad som helst på en annan blogg, men efter lite förändringar i mitt liv är det inte riktigt läge att spy galla över vardagen. Det gick bra som student, men nu är det färdigt med det. Nu har jag öppnat en ny kanal som min mamma, mina samarbetspartners och kunder inte kommer att läsa. Åtminstone inte med vetskapen att det är just jag som skriver.

Utan att ha någon direkt plan för vad jag ska skriva här misstänker jag att vissa ämnen frekvent kommer att tas upp. Till exempel bra och dåligt sex, smarta och mindre smarta personer, antagligen en del galla över religiösa fantasters (mer, och mer) utspel och kanske en och annan helt vanlig vardagsbetraktelse.

Stay tuned, ni få lyckliga själar som hittat hit.

Annonser

2 Comments

  • Hubbe
  • Posted augusti 19, 2008 at 17:48
  • Permalink

  Ja det är lätt att spy galla men svårare att stå för nånting. Vad behöver världen mest av? Jaha, en till onödig blogg? Ja va bra. Då vet jag ju vad jag inte ska läsa i fortsättningen.

  • thankyoufornothing
  • Posted augusti 19, 2008 at 17:56
  • Permalink

  @Hubbe: Jag står för det jag skriver. Det är inte det som är anledningen att jag skriver anonymt. Och visst, för dig kanske det är en onödig blogg, men för mig är det ett sätt att kunna skriva av mig saker jag inte hittat någon annan kanal för. Visst, det skulle kunna funka med en dagbok under madrassen, men jag tycker det är roligare om någon, även om det inte är någon som vet vem jag är, kan läsa det.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: